Grønne regn ― og spildevandsløsninger

/ Som autoriseret
kloakmester kan
jeg levere /

Alt i regn- og spildevandsløsninger

LAR-løsninger

/ Jeg tager det svære ud af regn- og spildevandsløsninger /

Kom trygt, sikkert og korrekt i mål med LAR- og spildevandsløsninger på egen grund.

Fra et uoverkommeligt projekt …

Det er aldrig spændende at skulle i gang med et større anlægsarbejde på egen grund, når du hverken har overblik over, hvad det omfatter, hvor lang tid det tager, og hvor meget det kommer til at koste.

Der er også en masse ting, som skal falde på plads først, som involverer kommunikation med både kommunen og andre myndigheder – og som kræver faglig bistand fra eksperter til at beregne, tegne, udføre og få arbejdet godkendt.

Samtidig ved du også, at det kræver en masse gravearbejde i den have, som du måske har lagt en masse energi i at få gjort flot og hyggelig.

Så jeg kan godt forstå, at det hele virker både uoverkommeligt og besværligt for dig lige nu.

… til en problemfri, færdig løsning

Som autoriseret kloakmester kan jeg hjælpe dig hele vejen i mål med etablering af miljørigtige regn- og spildevandsløsninger. Jeg kan stå for det hele lige fra beregning, dimensionering og tegning over den praktiske udførelse og til godkendelse og klarmelding af projektet.

Når jeg er færdig, retablerer jeg grunden, så det ikke er til at se, at jeg har haft gravet på din grund.

Jeg møder aldrig op med flere folk, end der er brug for og tager hele tiden hensyn til, at du får et projekt, der holder sig inden for den aftalte pris.

Derfor kan du være sikker på at komme trygt og sikkert i mål med en godkendt løsning, som overholder alle lovkrav og ikke kommer til at give dig problemer i fremtiden.

/ Testimonials /

Hør, hvordan Mads har hjulpet andre kunder som dig
/ Det kræver kun /

LAR- og spildevandsløsninger i 3 nemme trin

/ 01 /

Kontakt mig nu

– og få et tilbud på dit grønne regn- og spildevandsprojekt.

/ 02 /

Få udført arbejdet

– med stor præcision og en pæn og ordentlig afslutning.

/ 03 /

Få en problemfri fremtid

– med grøn afledning af regn- og spildevand på din egen grund.

/ Hvad er grønne LAR- og spildevandsløsninger,
og hvilke fordele giver de dig? /

Den hurtige guide til grønne LAR- og spildevandsløsninger

Højst sandsynligvis er du havnet på denne side, fordi du har fået et påbud fra kommunen om at etablere enten Lokal Afledning af Regnvand (LAR) eller en spildvandsløsning på egen grund. Eller begge dele.

Det kan selvfølgelig også være, at du gerne vil gøre noget godt for miljøet og skabe en mere miljørigtig løsning på regn- og spildevand, inden du bliver påbudt det af kommunen.

LAR-løsninger til fremtidens skybrud

De stadig større regnmængder og mere hyppige skybrud har gjort det nødvendigt at separere kloakken i en separat regn- og spildevandsløsning. Men i nogle kommuner vælger de i stedet, at bede grundejerne om aflede regnvandet på deres egen grund. En såkaldt LAR-løsning.

Det sparer kommunen for store udgifter til kloakseparation, og dig for at få vejene gravet op i dit område. Til gengæld slipper du ikke for en masse gravearbejde på din egen grund.

For LAR-løsninger, som regnvandsfaskiner, regnvandsbede og genanvendelse af regnvandet til toiletskyl og havevanding, kræver typisk en del gravearbejde. Samt projektering og godkendelse.

Spildevandsløsninger i det åbne land

Bor du på landet, bliver det hurtigt dyrt at etablere et offentligt kloaksystem. For afstandene mellem husene og til det nærmeste rensningsanlæg er oftest store. Derfor skal der lægges mange flere rør og graves op over meget længere strækninger.

Det gør det billigere at etablere en spildevandsløsning på den enkelte lodsejers grund. Det kan være i form af f.eks. bundfældningstanke, nedsivningsanlæg eller minirenseanlæg.

Igen giver det en hel del gravearbejde og projektering på din egen grund, ligesom du skal have anlægget godkendt af kommunen. Både før det bliver opført, og når det står klar.

En grøn løsning med styr på tidsplan og økonomi

Det betyder, at du kan se frem til et projekt, som du er nødt til at få hjælp til fra uddannede og autoriserede fagfolk. Og som kommer til at tage tid og kræver opgravning på dele af din grund, som du typisk har anlagt have eller indkørsel på.

Det er aldrig rart at skulle i gang med.

Derfor er det vigtigtig, at du finder en samarbejdspartner, som du kan være tryg ved, og som arbejder med både opgaven og udfører gravearbejdet, som om han arbejdede på sin egen grund – og selv skulle betale for det.

Samt sætter en ære i at aflevere et godt stykke arbejde til aftalt tid og aftalt pris – og hvor have og indkørsel ender med at se pænere ud, end det gjorde, før du fik etableret din nye LAR- eller spildevandsløsning.

Lyder det som den løsning, du leder efter?

Så kontakt mig i dag, og få et godt tilbud på din næste kloakløsning.