+45 42 16 84 86
/ 07:00 - 20:00 /

services

ring nu

Få et tilbud

Få din egen kloakafdeling

/ For du skal både udvide
maskinparken og
medarbejderstaben /

Få en genvej til din egen kloakafdeling

/ Skip omkostningerne, og få en
mere rentabel kloakafdeling /

Med mig får du en ekstern
kloakafdeling, som ingen opdager, ikke er din – og meget bedre økonomi i kloakopgaverne fra dag 1.

Kan du tjene din egen kloakafdeling ind?

Jeg kan sagtens forstå, at du gerne vil have din egen kloakafdeling. For det giver mulighed for at byde ind på de noget større bygge- og anlægsopgaver. Samt en bedre økonomi i de projekter, du allerede har, hvor der er kloakarbejde med i.

Omvendt kræver det også, at du foretager en stor investering i materiel og medarbejdere. Samt selvfølgelig at du kan blive ved med at skaffe opgaver nok med kloakarbejde, for at afdelingen kan forblive rentabel.

Det kan gøre det til noget af et sats at starte din kloakafdeling selv.

Altid god økonomi i kloakprojekterne

I stedet for at lave en dyr satsning på egen kloakafdeling stiller jeg og mine ansatte op i neutralt arbejdstøj og kan være det for dig.

Som autoriseret kloakmester kan jeg tage kloakopgaverne lige fra beregning, dimensionering og tegning over den praktiske udførelse i jorden, og til projektet er godkendt og afleveret, så det ikke er til at se, at der har været gravet op.

Det giver dig de bedste muligheder for at levere en god oplevelse med kloakarbejdet til kunderne, og sikrer dig en altid god økonomi i kloakprojekterne.

/ Testimonials /

Hør, hvordan Mads har hjulpet andre kunder som dig
/ Du skal bare /

3 trin til egen kloakafdeling uden risiko

/ 01 /

Kontakt mig

– og lad os tage en snak om behovet, og hvordan vi laver samarbejdet i praksis.

/ 02 /

Få egen kloakafdeling

Vi udfører kloakarbejdet fra planlægning til afslutning på alle dine byggeprojekter.

/ 03 /

Vind de store opgaver

Byd ind, og få de store, lukrative opgaver uden at skulle investere i egen kloakafdeling.

Derfor skal du vælge mit firma som din eksterne kloakafdeling

Jeg ved, hvad det kræver at skabe en rentabel forretning

Som selvstændig, autoriseret kloakmester kender jeg alt til udfordringerne med at drive en rentabel forretning. Samt hvor vigtigt det er at give kunderne en god oplevelse og løse opgaverne ordentligt, så hverken de eller dit firma får problemer senere.

Derfor går jeg grundigt til værks, når jeg beregner, dimensionerer og tegner dine kunders kloakopgaver. Det betyder, at du kan være sikker på, at det tilbud du giver, passer med de faktiske forhold og kan leveres til den aftalte tid.

Samtidig arbejder jeg med stor præcision og er omhyggelig under hele anlægsarbejdet. Derfor kommer der aldrig til at opstå problemer med kloaksystemet, som kræver dyre opgravninger eller reparationer.

Derudover kan du regne med, at både mine medarbejdere og jeg altid optræder loyalt som en del af dit firma. Derfor kan du være tryg ved at sende mig ud til kunderne – og sikker på, at jeg altid afslutter opgaven, så det ikke er til at se, at der har været gravet op.

På den måde kan vi sammen få landet flere af de store bygge- og anlægsopgaver, som du drømmer om. Samt gjort det muligt at tilbyde kunderne alle de ydelser, de har brug for, når de skal bygge nyt, bygge om eller have udført større anlægsprojekter.

Så kontakt mig i dag, og få et godt tilbud på din næste kloakløsning.