Akut stoppet afløb

/ Ring til mig, så kommer
jeg, og udfører /

Akut hjælp til alle former for stoppede afløb

Kloakservice

Kloakrensning

Tv-inspektion

/ Ingen skal stå alene
med et stoppet afløb /

Er afløbet stoppet, koster hvert minut.
For jo længere tid vandet løber over, jo værre bliver vandskaden.

Stoppede afløb kommer altid uanmeldt

Et stoppet afløb opstår altid på det mest uheldige tidspunkt. Enten i badet om morgenen, når du har travlt med at skulle ud ad døren. Eller når du står, og har travlt med at få aftensmaden klar til tiden.

Så pludselig løber vandet ikke ud af gulvafløbet eller vasken. Men alle andre steder hen, hvor det hurtigt kan skabe en ærgerlig og dyr vandskade.

Hurtig indsats stopper vandskaden

Kan du ikke umiddelbart selv afhjælpe det stoppede afløb, er det vigtigt, at du hurtigt få tilkaldt professionel assistance.

Giv mig et ring, så kommer jeg straks og får hurtigt fundet årsagen og renset afløbet. Så kan du komme videre i hverdagen og får begrænset omfanget af en eventuel vandskade.

/ Testimonials /

Hør, hvordan Mads har hjulpet andre kunder som dig

/ Og renset dit afløb /

Så nemt kan du få stoppet vandskaden

/ 01 /

Ring straks

Jeg kan være hurtigt fremme til stoppede afløb på hele Sjælland.

/ 02 /

Jeg renser afløbet

Jeg renser afløbet, finder problemet og udbedrer det.

/ 03 /

Kom videre med hverdagen

Du kan komme videre med det, du have planlagt.

/ Det kan du gøre, hvis
afløbet er stoppet /

Hurtig indsat er vigtig, når afløbet stopper. Enten for at løse problemet eller begrænse skadernes omfang. Få kloakmesterens tips til, hvad du selv kan gøre, indtil han kommer frem og løser problemet.

5 tips til at rense et stoppet afløb

Før du ringer, så prøv at se, om du kan få gang i afløbet igen.

Løber vandet stadig ud – bare meget langsomt? Så vent til vask eller bruseniche er tom for vand, og hæld så kogende vand i afløbet. Brug ALDRIG afløbsrens eller stærk kemi. Det skader afløbet.

Løber vandet slet ikke? Så tag en svupper, og se om du kan løsne det, som får afløbet til at stoppe. Eller prøv om du kan rense afløbet med en flaskerenser eller en afløbsrenser (et rensebånd).

Mange gange skyldes en stoppet vask, at vandlåsen er fuld af skidt. Skru vandlåsen af afløbet på håndvasken, og rens den. Husk at sætte en balje under, før du skruer den af.

Et stoppet gulvafløb skyldes også tit, at vandlåsen er stoppet. Fjern risten på gulvafløbet med en skruetrækker, træk “flyderen” op med en tang, og rens vandlåsen for hår og andre urenheder.

Så ring til mig! Jeg kan rykker ud, og kan være hurtigt fremme på hele Sjælland.

5 tips til at begrænse vandskadens omfang

Kan du ikke rense afløbet, skal du i stedet forsøge at begrænse vandskadens omfang, indtil jeg kan nå frem.

Første trin er at sørge for, at der ikke tilføres mere vand til det afløb, som er stoppet. Så luk for vandhanen eller bruseren, lige så snart du opdager, at vandet ikke løber ud.

Løber vandet ud på gulvet? Så tag nogle håndklæder, gør dem våde, vrid dem, og rul den sammen på den lange led. Læg dem derefter på gulvet, så vandet ikke løber ud over det hele.

Løber vandet over ved håndvasken, så begræns vandets udløb med håndklæder rundt langs vasken, og saml det overløbende vand i en spand.

Stopper vandet med at løbe over, skal du straks begynde at tørre det op, så det ikke siver ned i gulvet, eller løber ind under f.eks. køkken- eller badeværelsesmøblementet.

Følger du vejledningen ovenfor, kan du begrænse vandskaden, til jeg kommer og løser problemet.

Så kontakt mig i dag, og få et godt tilbud på din næste kloakløsning.