+45 42 16 84 86
/ 07:00 - 20:00 /

services

ring nu

Få et tilbud

Rådgivning, dimensionering og godkendelse af kloaksystemer

/ Byg kloaksystemer på
min viden og erfaring /

Har du selv dine egne anlægsstruktører
til at etablere kloakken, kan jeg rådgive, dimensionere og godkende kloakarbejdet for dit firma.

/ Jeg udtænker, rådgiver og
godkender ― du bygger selv /

Med en autoriseret kloakmester til at
udarbejde og godkende jeres kloakarbejde, er du sikker på at kunne levere et lovligt og velfungerende kloaksystem til tiden.

Du har folkene…

Som entreprenør har du sikkert allerede ansat en hel masse erfarne og dygtige anlægsstruktører i dit firma.

Derfor behøver du ikke en ekstern samarbejdspartner til at udføre selve arbejdet med at etablere kloaksystemet.

Men dine folk har stadig brug for erfaren rådgivning i arbejdsprocessen og nogle godkendte og lovlige tegninger at arbejde efter.

… men har brug for tegninger og godkendelse

Som autoriseret kloakmester kan jeg stå for tilbudsgivning, dimensionering og tegninger til det kloaksystem, der skal udføres.

Undervejs i arbejdsprocessen kan jeg rådgive omkring de udfordringer, som I møder undervejs.

Når arbejdet er færdigt, kan jeg godkende og klarmelde det til myndighederne. Så kan dit firma altid levere kloaksystemet i høj kvalitet til det tidspunkt, der er aftalt i jeres byggeprojekt.

/ Testimonials /

Hør, hvordan Mads har hjulpet andre kunder som dig

/ Det kræver blot /

Så let får du en fast kloakmester med på opgaven

/ 01 /

Kontakt mig for aftale

Som fast samarbejdspartner kan jeg stå for projekteringen af alle dine kloakopgaver.

/ 02 /

Få erfaren rådgivning

Jeg kan være med lige fra tilbudsprocessen, og til jeg har godkendt det færdige arbejde.

/ 03 /

Land de store projekter

Med en autoriseret kloakmester på dit hold kan du lande de rigtig store byggeprojekter.

Få din egen kloakmester

Du starter ikke forfra hver gang

Har du ikke din egen kloakmester ansat, vælger de fleste byggefirmaer at indhente tilbud hos flere forskellige kloakmestre, hver gang der er kloakarbejde med i de byggeprojekter, de byder ind på.

Det betyder, at de ofte ender med at skulle samarbejde med en ny kloakmester hver gang. Som så skal lære dit firma og dets ansatte at kende – og forstå, hvordan I plejer at køre tingene hos jer.

Samtidig skal du også lære din nye samarbejdspartner at kende – og finde ud af, hvordan han eller hun agerer sammen med dine folk, når vedkommende er med til kundemøder, og når de optræder på byggepladsen for at rådgive og kontrollere arbejdet.

Få en fast samarbejdspartner, som forstår dit firma

Med mig som din faste samarbejdspartner får du en autoriseret kloakmester, som er hurtig til at forstå og tilpasse sig dit firma – og som er firmaets mand, fra vi har den første snak om det projekt, der skal gives tilbud på, til jeg har godkendt og klarmeldt det færdige arbejde.

Jeg sætter mig grundigt ind i dit firma, kan udregne færdige tilbud ud fra jeres priser og kan udføre alt det tekniske arbejde med dimensionering, tegning og rådgivning omkring arbejdet.

Skal jeg med til kundemøder, stiller jeg op i neutralt tøj – eller tager jeres arbejdstøj på. Og når jeg rådgiver og vejleder medarbejderne, optræder jeg som en del af sjakket – og taler pænt og respektfuldt til dine medarbejdere. Og er god til at finde tonen hos jer.

Tilsvarende foregår godkendelse og eventuel rådgivning om tilpasninger til arbejdet i en tone og med en respekt, som gør, at kunden – hvis denne er til stede – ikke kan gennemskue, at det er en ekstern samarbejdspartner, du har hyret til opgaven.

Så med mig som din faste kloakmester på alle dine større anlægsarbejder ved du altid, hvad du får. Både i relation til kvaliteten af arbejdet og relationen til dine kunder og medarbejdere.

Jeg er en fasttømret del af dit hold, altid på din side, tænker fremad og fanger problemerne, før de opstår og opfører mig altid pænt og ordentligt.

Så kontakt mig i dag, og få en fast samarbejdspartner – du kan stole på – til at stå for rådgivning, dimensionering, tegning og godkendelse af alle dine kloakprojekter.

Så kontakt mig i dag, og få et godt tilbud på din næste kloakløsning.