M Sjøbeck Kloakmester Kloakservice Logo Sort
+45 42 16 84 86
/ 07:00 - 20:00 /

Når kloakarbejdet er i orden, kører hverdagen ikke
af sporet

Afløb, kloak og regnvand kan nemt spænde ben for det, du havde planlagt – og kan give dig store, uforudsete ekstraudgifter. Derfor er jeg grundig, præcis og tænker mig ekstra godt om, når jeg planlægger og bygger dine spilde- og regnvandsløsninger.

Afløb, kloak og regnvand kan nemt spænde ben for det, du havde planlagt – og kan give dig store, uforudsete ekstraudgifter. Derfor er jeg grundig, præcis og tænker mig ekstra godt om, når jeg planlægger og bygger dine spilde- og regnvandsløsninger.

/ Kloakarbejde er et tillidshverv /

Fordi du har bygget
din hverdag på det.

Stopper afløbet?

Eller får et skybrud regnvandet til at trænge ind i huset?

Så får hverdagen pludselig en ny dagsorden – og du ved, at du skal handle hurtigt for ikke at få dyre vandskader i din bolig.

Derfor er det vigtigt, at dine spilde- og regnvandsløsninger er udtænkt og dimensioneret korrekt. Samt at de er etableret med stor præcision, så de ikke over tid er med til at skabe uventede problemer for din hverdag.

Som autoriseret kloakmester ser jeg derfor alle former for kloakarbejde som et tillidshverv, hvor du har hyret mig til at forhindre en af de mest ubehagelige måder at få hverdagen ødelagt på.

Af den grund er jeg altid ekstremt grundig og omhyggelig, lige fra jeg slår de første streger til dit nye kloaksystem, og til jeg har genetableret din grund efter opgravningen, så du ikke kan se, at jeg har haft den gravet op.

/ testimonials /

Det har andre kunder sagt om Mads Sjøbecks kloakarbejde:

/ Derfor sørger jeg for
hver eneste dag at /

Mit arbejde danner grundlaget for din og din families tryghed

/ 01 /

Tænke mig godt om

Så det jeg bygger, er lavet korrekt, overholder lovgivningen og er dimensioneret til at klare fremtidens udfordringer.

/ 02 /

Gøre det ordentligt

Så alt er udført, som det ser ud på tegningerne og er lagt og samlet korrekt, så det ikke skal graves op igen på grund af fejl.

/ 03 /

Være sikker på, det virker

Jeg dobbelttjekker, fotodokumenterer og kvalitetssikrer alt og kører selvfølgelig ikke, før alt virker, som det skal.

Du må godt kalde mig Mads

/ For det hedder jeg faktisk /

Mit navn er Mads Sjøbeck, og jeg er autoriseret kloakmester. Jeg hjælper private, firmaer og kommuner med alle mulige former for spilde- og regnvandsløsninger. Ingen opgaver er for små – og ingen er for store.

Så uanset om du står med et akut stoppet afløb eller har brug for et helt nyt kloaksystem, kloakering i det åbne land eller en løsning til at aflede regnvand lokalt, kan jeg skabe det for dig.

Så klik på knappen nedenfor – og lad os tage en snak om, hvordan jeg kan være med til at mindske risikoen for, at kloak- eller regnvand afsporer din hverdag.

Kontakt mig i dag, og lad os se at få sat gang i samarbejdet